Om Maritim Helse

Hos oss får du raskt en time, grundig vurdering og alle nødvendige vaksiner. Undersøkelsen din utføres på Sortland eller Melbu i Vesterålen.

Maritim Helse er en avdeling i Atlas Helse og Miljøtjenester AS.

Rune Steinum

Rune Steinum

Medisinsk ansvarlig. Spesialist i allmennmedisin som har praktisert som sjømannslege og petroleumslege i 25 år. Rune Steinum er også bedriftslege, smittevernslege og fastlege.

Rebecca Vikjord Bolsøy

Rebecca Vikjord Bolsøy

Rebecca Vikjord Bolsøy, kommer fra Stokmarknes. Utdannet i klinisk psykologi ved Århus universitet, med bachelor fra Tromsø. Erfaring fra almennpsykiatrisk avdeling, voksenpsykiatrisk poliklinikk og praksis ved Mason Clinic, Auckland, NZ, med fokus på rettspsykologi. Jeg jobber til vanlig på voksenpsykiatrisk poliklinikk med samtaler og utredning.
Thomas Milo Jensen

Thomas Milo Jensen

Utdannet psykolog fra Aarhus universitet.

Jobbet på Nordlandssykehuset fra 2006. 2006-09 som psykologassistent; 2009-2015 som psykolog og 2015 til nå som konstituert psykologspesialist.

Rikke Marie Gjerde Kvaale

Rikke Marie Gjerde Kvaale

Utdannet psykolog ved Århus universitet 2015. Tilleggskompetanse fra Universitetet i Oslo med master i kultur- og samfunnspsykologi. 2-årig skjematerapiutdanning. Erfaring med utredning og samtaleterapi for alle typer psykiske utfordringer med både barn, unge og voksne. Jeg ønsker at klientene skal oppleve gode, motiverende og løsningsfokuserte samtaler i møte med meg, om det gjelder smerteproblematikk, avhengighet, livskriser, angst/depresjon, traumatisk opplevelser, livskriser eller ønsker parterapi.